Vår 17 mai feiring.

19.05.2014
20:55

17 mai i år ble virkelig en av tidenes beste! Stikkord er; familie, bunad, grilling, tog, kake, is og ikke minst sol fra blå himmel. Når været er så bra på 17 mai kan man ikke annet enn å smile :)

Vi startet dagen med å se på skoletoget nede i Vennesla. Etter det tok vi en tur ned til "festplassen" hvor 17 mai arrangementet for kommunen er og der spiste vi is og kjaste med venner. Klokken 13.00 var det grilling på verandaen hos mamma og pappa. Nydelig grillmat ble fortært i sola, og etterpå fikk vi servert fantastisk pavlova som søsteren min hadde laget samt is og bær. 

Studd fulle av mat og kake bar det igjen ned til Vennesla, denne gangen for å se borgertoget. Når det var vel overstått spiste vi enda en is, i god 17 mai ånd, før vi dro hjem for å legge Elias. 

Elias var litt skeptisk til den store folkemengden og all lyden, men utenom det var han blid som ei sol hele dagen. Han hadde på seg "Bunad" fra Reflex. Den gutten i bunad er til å smelte av :)

Var litt spent på om jeg fikk på meg bunaden min, men når jeg bare "heiste opp livet litt" gikk det akkurat. Ikke verst det når man er 25 uker på vei :) Nå krysser jeg bare alt jeg har for at jeg får den på meg neste helg også. Da skal nemlig lille Ole Gunnar døpes 

En perfekt dag 

 

 

 

#17mai #feiring #gravid #mammablogg

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lill Beate 29, Vennesla
29 år gammel jente fra Vennesla bosatt i Iveland. Giftet meg med min kjære Rune 18 juni 2011 og ble mamma for første gang nøyaktig 10 måneder senere. 18. april 2012 kom verdens fineste Elias til verden! Jeg er nå gravid med nr. 2 og har termin 3 september. Vi har også to søte hunder, Mio og Zulu. Mailadresse: lillbeateo@gmail.com

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Instagram

Lenker

hits